Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Το όνειρο συνεχίζεται…

Έχει περάσει αρκετή ώρα από το τέλος του αγώνα με τη Σλοβακία, αλλά τη στιγμή που γράφω για το in.gr αισθάνομαι ακόμα την ένταση του αγώνα. Ήταν ένα πολύ αγχώδες παιχνίδι που κρίθηκε στην ψυχή που δείξαμε.

Πάντως, η ικανοποίηση που μας έμεινε από τη δεύτερη νίκη είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Νομίζω ότι ήταν καιρός το ελληνικό βόλεϊ να απασχολήσει και πάλι τον κόσμο με ευχάριστα νέα και να λάβει ξανά θετικά σχόλια.

Όλοι εδώ στη Σμύρνη πετάμε από τη χαρά μας από το ιδανικό ξεκίνημα και πλέον αισθανόμαστε όλο και πιο δυνατοί για το επόμενο βήμα. Δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι αυτό και το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς οι παίκτες κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς και τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει χρόνος για περαιτέρω αναλύσεις.

Το μόνο που λέμε μεταξύ μας είναι ότι αισθανόμαστε όμορφα που κάνουμε τους φίλους Έλληνες περήφανους. Το ελληνικό βόλεϊ χρειάζεται μια διάκριση και ελπίζω να είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας που θα τη χαρίσει.

Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να πως ότι γενικώς όλα εδώ στη διοργάνωση κυλάνε άψογα (αν εξαιρέσουμε ίσως την πρεμιέρα, όπου σημειώθηκαν ορισμένα προβληματάκια) κατά τα άλλα, οι Τούρκοι είναι πολύ εξυπηρετικοί, οι εγκαταστάσεις και τα γήπεδα δείχνουν πολύ ωραία και ευχαριστιέσαι να παίζεις, ακόμα και στο λιγοστό κοινό, όπως ήταν στο ματς με τη Σλοβακία.

Πλέον, το ματς με τη Σλοβενία δεν έχει τόση μεγάλη αγωνιστική σημασία, αλλά για εμάς μετράει πολύ η εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Ελπίζω να έχουμε να μιλάμε αύριο και για άλλα ευχάριστα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου