Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

«Δεν θα μας πάρει από κάτω»


Δυστυχώς αυτή τη φορά κάθομαι να σας γράψω τα νέα μου λίγο πικραμένος, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια. Αν και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τη Γερμανία, πρέπει να παραδεχτώ ότι έπαιξαν καλύτερα και μας κέρδισαν δίκαια. Έχω σαν κανόνα στην καριέρα μου να παραδέχομαι την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Από εκεί και πέρα, όμως, η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να τα δώσουμε όλα στο επόμενο ματς με τη Γαλλία που κατά την άποψή μου είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για την Ελλάδα σε ολόκληρο το τουρνουά.

Το πρώτο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ψυχολογική ενίσχυση γιατί όπως και να’ χει μετά από τρεις νίκες, μια ήττα ποτέ δεν σου κάθεται καλά.

Το κλίμα είναι λίγο βαρύ στο ξενοδοχείο και κυρίως μετά το ματς, αλλά θα βρούμε τρόπο να το ξεπεράσουμε και να μην μας πάρει από κάτω.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στέλνει τα μηνύματά του στο blog που δημιούργησα μέσω του in.gr και θέλω να απαντήσω σε κάποια σχόλια που κάνουν λόγο για μετάλλιο.

Ειλικρινά, θα είναι τεράστια επιτυχία εάν η Εθνική φτάσει στα μετάλλια. Αλλά ας είμαστε λίγο... μετρημένοι, γιατί όποιος γνωρίζει το επίπεδο του ευρωπαϊκού και του παγκοσμίου βόλεϊ, θα ξέρει ότι ο θρίαμβος του 1987 δεν μπορεί να επαναληφθεί έτσι εύκολα.

Κρατώ λοιπόν, τα σχόλιά σας ως μία ευχή και ελπίδα και σας ευχαριστώ και πάλι για την εμψύχωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου